MAATWERK SOFTWARE

Wij ontwikkelen klantspecifieke desktop-, web- en mobiele bedrijfsapplicaties ter ondersteuning van uw (bedrijfs-)processen en uw informatievoorziening op elk niveau.

De mogelijkheden van de software ontwikkeling zijn vrijwel onbeperkt, maar het gaat meestal om maatwerk software waarvoor een standaard product niet voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: transactionele (bestel-)systemen, klantenportals, financiële systemen, operationele applicaties en management informatie dashboards.

Dit doen wij voor bedrijven uit het bedrijfsleven en voor organisaties uit de publieke sector.

HOGE KWALITEIT SOFTWARE
U bent en blijft altijd betrokken vanaf de analyse van vereisten, het ontwerp tot en met de implementatie van de software. En ook de vele jaren daarna. Door deze betrokkenheid blijft de kwaliteit van de software geborgd. In de ontwerpfase van de software zullen wij onder andere door prototyping (wireframes, draadmodellen, flowcharts) het ontwerp van de software gaan vastleggen.

TECHNIEK: WEBAPPLICATIES & WEBAPPS
Webapplicaties genieten de voorkeur boven platformafhankelijke desktopapplicaties. Webapplicaties kun je namelijk gebruiken op elke type desktop computer (Windows, Mac, Linux, etc.). Daarnaast kun je webapplicaties altijd en overal gebruiken. Omdat een webapplicatie op een centrale server staat, hoef je de webapplicatie niet op elke computer te installeren. Een browser (zoals internet explorer, chrome, safari) is voldoende. Wij bouwen onze applicaties op basis van het .NET-platform van Microsoft.


Voor mobiele toepassingen bestaan ook webapplicaties

Deze noemen we webapps.
Wilt u een webapp voor mobiele platform zoals Apple (iOS) of Android dan kunt u kiezen voor een webapp (HTML5). Deze is platform onafhankelijk. U kunt deze dus op elk mobiel platform gebruiken. U vergroot hiermee uw bereik wat gebruikers betreft. Voor een webapp heeft u een server nodig.